Gezellige zondag

 

Ik kijk terug op een gezellige zondag voordat ik mijn mandje inga op weg naar een drukke week:

 

Vanmorgen tijdig op, want er was een lunch gepland in Bergen op Zoom.
Natuurlijk volop aandacht aan mijn jongens besteed.

 

Om 9.45 uur in de auto gestapt. 180 km gereden onder prima weersomstandigheden en daar zag ik sinds lange tijd LIVE Marianne en Louis: heerlijk!!!!!!!
Maar ook hun black-and-tan teckel Kwispel.
Enig: Kwispel kwam vrolijk op me af, likte me en wist na lange tijd feilloos wie ik was!!!!! Dat was genieten!!!!!!!
Maar slecht bericht voor deze lieve Kwippie: er moeten wat kilo’s af lieverd!!!!!

"de keurmeester" kan zo je ribbenkast niet beoordelen…… Zijn hoekingen zijn perfect……
Heerlijk koffie gedronken met Marianne en Louis.
Uitvoerig gekletst over onze verzameling van lepeltjes van de dierenbescherming.
Met Louis al even voorgenoten van Barcelona: in juni mag ik een week met Marianne en Louis naar Spanje: dat wordt genieten!!!!!!!
Zoals dat volledig past bij Marianne zorgde ze voor een heerlijke lunch.
Nou zeg zelf: wat is dan 180 km rijden…….
Ik kon niet lang blijven vanwege de boys, dus om goed 13.30 uur ging ik weer terug.
een natte, maar prima terugreis en om 15.40 uur verwelkomden mij twee blije heren!!!!!
Voor hun tot op dat moment een wat saaie zondag…….

 

Maar toen kwam het voor de heren: Annemieke en Paul waren er vanavond met hun black-and-tan teckel van 16 weken ( Flair ) en hun ruwhaar teckel van goed 10 weken ( Milou ).
Dat was feest: 2 schattige puppies, zeer sociaal en het ging prima met de boys!!!!!
Dan ben ik ook wel trots op mijn mannen: de kleintjes mogen gewoon met hun speelgoed aan de gang en het is ook prima als ze bij mij op schoot zitten!!!!!
( Dan ontkom ik weer even niet aan de gedachte: kan er toch een kleine Shadow of Storm komen??????)
Letty kwam ook nog gezellig even haar grote hondenhart ophalen en kijken naar de pups. Op dat moment had ik ook zoiets: gaat dat wel goed met de boys??????? Letty is hun grote vriendin!!!! Maar ze mocht gewoon een pup op schoot.

 

Wat heb ik 2 mooie honden en wat ben ik blij met deze mannen!!!!!!!!!!

 

Al met al een fijne zondag:
Marianne en Louis, dank voor jullie gastvrijheid en Kwippie succes met het afvallen!
Annemieke en Paul: Top dat jullie er waren en supergezellig die kleine Flair en Milou!

 

De jongens liggen in hun mand en ik ga naar de mijne,

Ien

 

 

 

 

 

 

 

 

11 reacties op “Gezellige zondag

 1. Wie is die keine Storm of Shadow ? Is dat toekomst ?? Als “de keurmeester” tijd (!) heeft kwispelt er ook een van de Vossebelt teckel in Zutphen ter keuring ! Haar ribben zijn goed te voelen, de gangen zijn “moedig vooruit”….ze wil heel graag een keer “moeder” worden ! Heerlijk Ineke zo’n zondagavond met meerdere teckels…zo kun je een drukke week wel weer aan ! Voor Jasper en Lodewijck was het ook genieten lijkt me.Mag ook wel na al dat gastritis gedoe (hoewel ,die kip was niet zo gek !).

 2. Fijn dat je zo genoten hebt van je dag Ien, enneh.. wip volgende keer ook even hier langs ;-)Hier kan er eentje wel show-training gebruiken.
  En tuurlijk gaat dat met de pup’s en jou mannen goed! Gezelllig he, 4 van die joekeltjes :-)dat smaakt naar meer, haha… ik herken ‘t hoor.
  Op naar een drukke week, én dan ook nog studeren, phoe!

 3. Geweldig Ien zon dag en als klap op de vuurpijl savonds bezoek uit Lochem.En ja puppies…Het ruikt zo lekker.En jouw mannen Nico zegt het vaak tegen me. Wat zijn dat heerlijke lieve kroelhonden die van Ien!!!!!Maar dat wist je al.En nu is Amber loops maar hier zien we je graag komen met de kneutertjes….Sterkte deze week.

 4. Hoi Annette, Ja, Storm en of Shadow is toekomst! Maar ik durf een pup bij Jasper&Lodewijck niet goed aan. Daarbij heb ik het ook wel erg druk voor een pup…..Voor mijn examen “moet” Benthe geloven aan een keuring: ik verheug me er al op.
  Claudje, de volgende keer dat ik naar Bergen ga vraag ik Letty of ze oppast; dan kan ik ook even bij jullie langs komen: kan ik er 4 keuren….
  Zo Lenie, een loopse Amber: de heren willen vanavond nog wel komen…..
  Zonder gekheid, ik hoop van de zomer nog een keer bij je te mogen komen, want wat hebben we genoten!

 5. Je kunt ook eens een dag bij ons plannen…,dan kun je me meteen helpen met de elementaire k.kennis… Heb er inmiddels 1 hoofdstuk op zitten 😉

 6. Nou Ineke, je leest het! Nog even en je zult minder moeten gaan werken.Je wordt een veelgevraagde keurmeester en vraagbank voor kynologische kennis.En dan kan Storm en/of Shadow ook komen.Zo gaat dat dan.Leuk dat Benthe mag geloven aan een keuring voor het examen.Ik vind dit een leuke,veilige en ook leerzame site.Na gelezen te hebben dat je inderdaad in het weekend wat dierenarts betreft soms een heel eind moet uitwijken,heb ik de beslissing genomen tot “overstappen” van dierenarts.En wel naar een dierenarts,die “gewoon” 24.00 uur bereikbaar is (ook op zon- en feestdagen).Bovendien heeft deze dierenarts zelf 2 ruwhaarteckels en ook de assistentes hebben een teckel ! Kortom een waar teckelparadijs daar ! Maandag zijn we ons voor wezen stellen en dinsdag is Benthe voor de rabiësenting geweest.Tot mijn verrassing hielp 1 van de assistentes aktief mee.Dat was ik de laatste jaren niet meer gewend.(in Lochem zal dat wel zo geweest zijn Annemieke ?).En wat stond daar op de balie ?? Een Zuster teckel ! Van dezelfde uitvoering als Dokter Teckel ! De dokter is in het blauw.De zuster in het wit,met prachtige witte pump’s aan.Jammer dat ik geen fototoestel bij me had,want dan had ik ook een foto van het koperen uithangbord (met…..teckel) kunnen nemen.En van een Benthe,die er voor zorgde dat er een droge spijkerbroek moest komen voor de dokter ! Ik had het nog zo gezegd,doe niet te enthousiast want…… En ja hoor daar zat de teckelminnende dierenarts met een niet meer droge broek.Hij vond het geen enkel probleem want zo’n lieve,enthousiaste van de Vossebelt vond hij onweerstaanbaar ! Een geweldige ervaring bij zo’n dierenarts.
  Nog even een berichtje voor Lodewijck….Ik las in de krant een bericht dat het antibioticagebruik door dierenartsen drastisch terug gebracht moet worden.Lodewijck,je hebt hier al prima aan mee gewerkt: je bent op eigen kracht beter geworden (en natuurlijk met hulp van je broer en van De Vrouw).En een bericht voor Jasper…jij hebt je broer ondersteunt en je hebt zelf niet mee gedaan aan het gastritis verhaal.Kortom jullie hebben geen antibiotica hoeven gebruiken !

 7. Volgens mij komen op deze site veel liefhebbers van de langhaar black and tan teckels.De NTC heeft Yester geadopteerd.Een vondeling langs de snelweg,komt goed terecht.Er wordt een weblog over hem bij gehouden !(op de NTC site). Deze ontdekking geef ik hier even door (als je het goed vindt Ineke !).

 8. Ja,Yester is goed terecht gekomen !En weer zie je dat deze hond het vertrouwen in de mensen niet is verloren !! Je gaat je als mens toch bijna schamen t.o.v. de dieren. Dieren vergeven ons mensen heel veel.
  En Claudje, wij gaan deze site behoorlijk “vullen”. Leuk…..het is ook een hele rustgevende groene achtergrond dat typt goed !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>