Golden Pup

Donderdag 9 september hebben Martin en Chantal hun pup opgehaald.

Zij kregen het teefje van hun eerste keus.

Deze foto's kreeg ik van de kleine Xami:

 

 

Ik hoorde vandaag van Martin dat het heel goed met Xami gaat, maar wellicht schrijft hij ons dat zelf in een commentaar.

 

Veel geluk met Xami en ik kom haar graag een keer bewonderen!

4 reacties op “Golden Pup

 1.  
  Ja ja dat schattige bolletje wol is al weer een week bij ons. Nooit geweten dat in zo'n klein hondje zoveel lawaai zit! De eerste 3 nachten heeft zij ons behoorlijk wakker gehouden met maar een paar uur slaap. De derde nacht wist zij zelfs over het hek voor de trap te klimmen. De vierde nacht hadden wij een hoger schot geplaatst EN de ochtendjas van Chantal (ja die) in de mand gelegd en toen was zij rustig……..
   
  Op zich luistert zij al goed naar haar naam, apporteert en luistert redelijk naar "Xami foei!". Alles moet natuurlijk bebeten worden: van tafelpoot tot handdoek tot broekspijp en tot blaadjes buiten. Waarschijnlijk heeft dat vanmorgen voor een goene dunne ontlasting gezorgd. De meeste keren staat zij ook al voor de buitendeur voor haar "behoefte".  Zindelijk is een groot woord, maar lijkt er wel heel veel op. Soms er gebeuren er nog ongelukjes, ook al staat de buitendeur naar  de tuin open. Een grote stapel huishoudrollen doet wonderen!
   
  Ook vindt zij het heerlijk om met de kinderen te spelen en staat voor het raam om buiten te willen gaan en te helpen met voetballen. Kortom Xami houdt ons behoorlijk bezig maar geeft ons veel leven en vrolijkheid in huis!!!!!!!!!!!!!!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>