SnoepDog moet het hondenpoep probleem oplossen

Een slimme uitvinding van vier studenten uit Tilburg moet het hondenpoep probleem oplossen: SnoepDog. Het werkt erg simpel: de eigenaar gooit een zak met de uitwerpselen van de hond in de SnoepDog, en er komen brokjes voor de hond. Of het product op de markt gaat komen is nog onduidelijk, maar de ontwerpers zijn wel erg trots.

"Het kostte ons de nodige energie, maar nu we het hebben gepresenteerd zijn we apetrots", aldus een van de ontwerpers Ralph van den Broeck. "De SnoepDog heeft als doel hondenbezitters duidelijk te maken dat belonen voor goed gedrag het beste is", aldus student Mikail Acun.

Het gepresenteerde product is een bak waar de hondeneigenaar op kan inloggen via touchscreen, en als er een zakje in wordt gegooid komen er brokjes uit. Maar behalve een beloning voor de hond, krijgt de eigenaar ook wat. Middels een pasje kunnen de eigenaren sparen voor korting op de belasting, of voor speeltjes voor de hond.

2 reacties op “SnoepDog moet het hondenpoep probleem oplossen

  1. Had het afgelopen week bij ons in de krant zien staan, goed idee… maar of de gemeenten dit willen… ik HOOP het 😉

  2. Ze hebben hier wel hondenpoepbakken .  Maar de baasjes laten het soms toch nog leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>