Tuin: renovatie achtertuin

 

Maandag 25 mei renovatie achtertuin:

Hier wat foto’s:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafje Dydo:

 

 

Steentje Dydo:

 

 

Lobelia:

 

 

Plant die ik kreeg van een dankbare patient:

 

 

 

Een impressie van mijn achtertuin……

 

Liefs, Ien

 

 

 

 

 

 

6 reacties op “Tuin: renovatie achtertuin

 1. Gezellige groene tuin,Ien. Daar houden wij ook van.
  We weten alleen niet wie Dydo was.We vinden het wel een mooi plaatsje hebben. Je zult er wel zeer aan gehecht zijn geweest.
  Groetjes.

 2. Dydo was mijn teckel. Zij overleed 9 mei 2000. Zij was mijn maatje. Toen zij overleed was mijn verdriet niet te beschrijven. Jap&Lode kwamen. Ze maakten veel goed, maar mijn Dotje ben ik nog niet vergeten en dat zal ook nooit gebeuren! Daarom ben ik zo blij met een mooi gedenkplaatsje aan haar!!!!! Dat was bij de renovatie van de tuin ook een groot aandachtspunt!!!!

 3. do heeft zo ook een prachtig plekje ien En je tuin ziet er super uit hoor !!Ik kom hem een keer in het echie bewonderen fijn dagen geniet van het mooie weer gr annemieke

 4. Ziet er érg mooi uit Ien, m’n complimenten, rust in de tuin, heerlijk!
  Is het ook nog gelukt met het afzetten bij schutting?
  Ja, en Dydo heeft een érg mooie plek, machtige tekst!!!

 5. Een hele mooie tuin heb je Ien lekker groen ook alles en mooie hoekjes waar je lekker kan zitten. En Dydo een mooi plekje met een mooie steen ontroerende tekst heel mooi.

 6. Een prachtige tuin ieneke met hoge oude bomen.En dat dat plaatsje van je vorige hond….zo mooi.Floor is de enige hond die rust in onze tuin. De timmerman uit een dorp verderop heeft een groot houten kruis gemaakt met hier rust floortje erop. Hij had onderweg op zijn brommertje nog veel bekijkts met dat grote kruis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>