9 reacties op “Update Jason

 1. Hij blijft lekker vrolijk.  De ene kant op zijn rug draaien gaat beter dan de andere kant op zijn rug..
  Fijn dat het steets beterder hem gaat. Claud. Dikken knufffels voor hem. Ook van me mannen.

 2. Jason was gisteren én vandaag érg blij…. hij mocht EINDELIJK weer eens een piep-klein rondje over straat! Och wat  was dat ventje blij, hij liet het dan ook flink horen ( waf, wafwaafffwwwaaafffffwafwafwaf… wohooowowowwwoo, waf wafwaf….) 😉
  We gaan dus naar de opbouwende fase, wéér een stapje vooruit, …. :)

 3. Ach, wat doet me dit goed!!!!!!
  Heerlijk voor het manneke!!!!
  Iedere vooruitgang is er 1!!!!!!!!!
  Heerlijk, ik ben BLIJ!!!!!!!!!!!!!!!!
  Liefs van ons 3 -tjes

 4. Dat doet een mens goet he .Als je ziet dat je hondtje blij is om mee te gaan. Fijn Claud dat Jason weer met voor uit gaat.

 5. Even een update van Jason, na een enorme dip, 14 dagen geleden, wat me niet in de koude kleren ging zitten is er toch een flinke vooruitgang te bespeuren. En , nee, het is niet eenmalig. Ik heb het eerst een aantal dagen aangekeken om tot de conclusie te komen dat dit toch écht het geval is.
  Enfin, om jullie te laten zien wat ik bedoel, heb ik vandaag 3 filmpjes gemaakt. Zo kunnen jullie ook zien hoe Jason er op dit moment voor staat:
  1e filmpje: we gaan van huis: http://www.youtube.com/watch?v=6vxp1vgpKD0
  2e filmpje: Hij ontmoet het cockertje bij ons op de hoek: http://www.youtube.com/watch?v=uXXR4MVvALM
  3e filmpje: even goed lopen: http://www.youtube.com/watch?v=Omt6k4LDmN4

 6. Vandaag weer een stap vooruit:
  Eindelijk met de 4 jongens weer de straat op. Welliswaar in het tempo van een oude man, én een kleine ronde, maar het is ons weer gegunt. Jason liep te joelen zo blij was hij… en ik dus ook…(slik)
  Hij maakt ook weer beter 'lange-poten', zijn kontje kan nu omhoog… nu nog naar voren uitstrekken…maar dát lukt nog niet 😉

 7. Da's een fijn bericht! Wat kan je blij zijn met wat je hond weer kan als hij een hernia heeft gehad!
  Ik weet het als geen ander en leef mee met iedere vooruitgang die Jason behaalt!
  Liefs, Ien

 8. Enfin, dan zal ik je nog eens wat vertellen:
   
  Jason 'schopt' weer achteruit… je kent het waarschijnlijk wel….:  Als ze een hoopje of plas hebben gedaan op straat, nog eens extra sporen achterlaten met hun achterpoten… je moet dan niet in de weg staan, anders heb je zand in je ogen…of als je érge pech hebt nog wat extra's erbij :)  😉
  Vanmiddag het hele avondrondje gelopen… en dat ging ook weer goed. Jason keek halverwege me aan zo van: " Gaan we nu écht verder???? :0  :) de lieverd….

 9. Gelukkig Claudia dat het goet blijft gaan met Jason . Ik weet hoe je je voelt . als je je hondtje  weer gelukkig ziet.
  Geef hem maar dikken knuffels van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>