3 reacties op “Ziektekostenverzekering

  1. Ik geloof toch dat het verstandiger is om gewoon iedere maand dat premie geld aan de kant te leggen, sparen, dan zoveel geld uit te geven aan de verzekering. In al die vijfentwintig jaar dat ik honden heb, nu nog maar vier, is alleen 2010 een duur jaar geweest voor één Teckel. Door een ongeluk heb ik met hem heel veel medische kosten gehad. Gelukkig gaat het nu weer erg goed met hem.
     
     

  2. Wij hebben alle bij de teckels bij proteq en hebben goeie ervaring mee. Voor Sam zijn kies en een keer een teennagel hebben we vergoet gekregen. We moesten in begin eerst voor schieten .Nu heb je een pasje kan de dieren arts de kosten met je verzekering regelen.

  3. Mijn honden zijn ook verzekerd bij Proteq en ik vind het een uitkomst. Ik heb al 2x eerder meegemaakt dat we heel veel geld kwijt waren voor een hond, en dit geeft toch een stuk zekerheid. Ik vind dat je het er wel zo uit hebt als er wat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>