Geen postbezorging meer door hond

Meer dan dertig bewoners van een straat in Saltash (Engeland) moeten voortaan hun post zelf ophalen bij het postkantoor. Oorzaak is de hond Rusty. Het postbedrijf zegt dat Rusty een onaanvaardbaar risico vormt voor de postbodes die in Saltash bezorgen. De eigenaar van Rusty zegt dat hij wel blaft, maar nooit iemand heeft gebeten. Ook buren zeggen in een lokale krant dat de hond niet vals is. Volgens het bedrijf is deze maatregel een laatste noodgreep. Maar de buren vinden het maar onzin.
 

4 reacties op “Geen postbezorging meer door hond

  1. Het blijft vaak een moeizame relatie, die tussen postbode en hond. Onze eerste hond heeft ooit een beginnende postbode, die als scholier bang was als hij langs onze boerderij reed , van baan doen veranderen (en die hond heeft echt nooit iemand gebeten, maar rende blaffend achter auto's en brommers aan) , een volgende  hond heeft het boek, wat een postbode schreef over zijn belevenissn gehaald.

  2. Lijkt me dat er weinig kan gebeuren . Hoog uit dat de afschriften wordt verscheurt ,en andere post.
    achter de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>