Ijsjes voor honden

 

 

Op een festival voor huisdieren in het Londense Regents Park is voor het eerst een bestelwagen met uitsluitend ijsjes voor honden zijn opwachting maken. De diervriendelijke K99-ijs werd ontwikkeld door een groep wetenschappers. De Boomerang Pets Party krijgt de primeur.

De honden kunnen uit twee smaken kunnen kiezen. Zo is er de Dog Eat Hog World, een sorbet van gerookte ham en kip met een koekjesbeen er bovenop, dat in een hoorntje wordt opgediend. Daarnaast kunnen de viervoeters kiezen voor de Canine Cookie Crunch. Dat zijn hondenkoekjes en ijs met er een koekjesbeen bovenop, eveneens geserveerd in een hoorntje.
 
"Na veel onderzoek kwamen ijsje met gerookte ham en kip en een combinatie van hondenkoekjes en ijs duidelijk als winnaar uit de bus en we hopen dat ze smaken zijn waar honden geen neen tegen kunnen zeggen", stelde verantwoordelijke Ceric Nale.

4 reacties op “Ijsjes voor honden

  1. Hoera Jasper en Lodewijck 10 jaar!
    Geen foto en geen ijsje maar wel een felicitatie van:
    Ksb en Suus.

  2. Hier krijgen ze ook een beetjje ijs na het eten.
    Lodewijck en Jasper gefeliciteerd met jullie verjaardag nog lekker verwent geweest  vandaag?

  3. Wat leuk, speciale ijsjes voor honden. Wel weer jammer dat onze teckels er dan zo moeilijk bij kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>