Nederlands tv programma nav Pedigree Dogs Exposed

Van Marielle, studiegenoot E&B, kreeg ik deze mail:

Hallo allemaal,

In de E&B les over ethiek van afgelopen zaterdag hebben we het even gehad over de Nederlandse uitzending nav Pedigree Dogs exposed. Voor diegenen die het niet op internet konden terugvinden, hieronder een YouTube filmpje.

De uitspraak in Engeland door het officiële tv/radioklachtenorgaan Ofcom tav de klachten die ingediend zijn nav Pedigree dogs exposed werd afgelopen maandag 11-1 uitgezonden op de BBC net na 21.00 local time.

Het complete rapport dat verschenen is nav alle ingediende klachten kan terug gevonden worden op http://www.ofcom.org.uk/consumer/2009/12/pedigree-dogs-exposed/

 

 

Marielle, bedankt!

2 reacties op “Nederlands tv programma nav Pedigree Dogs Exposed

  1. Heb zo’n 4 weken geleden de uitzending van de BBC bekeken, ik vond het ronduit schokkend… en heel goed dat daar kritisch naar gekeken gaat worden. Bovenstaande linken zijn er een goede aanvulling op.

  2. Hopenlijk zijn de beelden die we zien “excessen”.Mensen die dieren een dierwaardig bestaan gunnen,zullen toch niet zo ver kunnen gaan,lijkt me.Heel goed dat het toch getoond wordt en dat men het kontakt erover aangaat !Fokkers,die uit liefde en in het belang van het ras werken zijn er gelukkig ook.En vanaf 3 april 2010 is er een keurmeester in ons land.waar men echt niet om heen kan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>