Oververhitte hond redt zichzelf met claxon

Een slimme Amerikaanse hond die opgesloten zat in een oververhitte auto heeft zichzelf gered door op de claxon te duwen.

Labrador Max uit de staat Pennsylvania werd daar door zijn baasje in de auto achtergelaten, terwijl het buiten 32 graden was. Zij had boodschappen gedaan en was vergeten dat Max nog in de auto zat.

Na een uur kwam ze weer naar buiten toen ze alsmaar getoeter hoorde. Max bleek achter het stuur te zijn gekropen en met zijn voorpoten de claxon te bedienen. Snel werd Max bevrijd en naar een dierenziekenhuis gebracht. Hij was oververhit, maar heeft niets aan het voorval overgehouden. In de zomer worden regelmatig honden achtergelaten in oververhitte auto's.

Ineke: Wellicht ten overvloede: Pas met deze temperaturen op je hond in de auto achter te laten!

5 reacties op “Oververhitte hond redt zichzelf met claxon

  1. ….. mensen schijnen het niet te willen leren….. gelukkig voor Max een goede afloop.

  2. Gelukkig dat het goet is afgelopen met de hond . Jammer genoeg komt het nog steets voor.

  3. Vanochtend hier in de krant 4 berichten over honden in de auto, volle zon, alles dicht.. niet te geloven toch? 1-tje had een fikse boete gekregen.. (gelukkig) :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>