Rokende teckel

Dit artikel kreeg ik van Ries:

 

Kettingrokende teckel in Oostenrijk!

 

 

Er bereikt mij zeer opmerkelijk nieuws vanuit Oostenrijk. Een 22-jarige teckel is al 17 jaar lang verslaafd aan de sigaretten! Per dag gebruikt hij er minstens 10. Een hond die rookt, het moet niet vreemder worden!
Volgens de huidige eigenaar van het dier, verslindt het beest al 17 jaar de sigaretten. Bij zijn vorige baasje is de ’sigarettenverslaving’ begonnen en de teckel kan niet meer stoppen met roken.
De teckel eet eerst het tabak en het papiertje op. Vervolgens blijft hij er een tijdje op kauwen en eet dan de filter op. Wanneer hij het zat is, spuugt hij alles weer uit volgens de baas.
De dierenarts van het beestje stond al even gek te kijken als ik toen ik dit bericht las. Normaal gesproken kunnen honden niet tegen nicotine beweert de arts, maar dit schijnt een geval apart te zijn….
Ik moet bekennen dat ik mijn hond Tommy goed in de gaten ga houden. Hij heeft al eens een poging gewaagd om een pilsje leeg te drinken. What’s next? De sigaretten misschien? Ik moet er niet aan denken, want ik rook zelf niet eens, dus laat staan de hond..

 

 

Jasper drinkt bier en ik rook "nog " wel…………
Ien

7 reacties op “Rokende teckel

 1. Bier en roken.Het is niet goed maar wanneer ik een hondje zou hebben kreeg hij als vakantie souvenier een slof sigaretten in de hoop dat hij 22 jaar mag worden.Gr Suus.

 2. Hoi Ien,
  ik sta hier niet van te kijken hoor.Ik had een Schotse Collie en die vond shag en vloeitjes heerlijk!!
  Groetjes, Brian

 3. Hahhahaha John, je haald de woorden uit m’n mond, ik zag hem ook al zijn saffie draaien, :-)

  Enneh Ien, ik wil niet “stoken” (wat een woordspeling weer…) , maar je hebt nog maar 17 dagen de tijd om te stoppen… red je dat???

 4. Deze teckel “pruimt” dus……..misschien is dat in Oostenrijk nog de gewoonte ?? Wat voor verslaving heeft Lodewijck ? Of stopt Jasper met drinken,wanneer jij niet meer rookt Ineke ? (over 16 dagen dus !)

 5. “waar een wil is, ….. is een weg” 😉 Zoals met je opleiding, ook hierin weer twijfels, grrrrr …. (daar gaan we weer: ) Ien, je KUNT HET !!!!!!! Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>