2 reacties op “Bedankt!

  1. Dag lief Jappie, wat heb je ons laten schrikken! JIj dacht natuurlijk dat sinaasappeltjes gezond zijn, maar je moet natuurlijk geen sinaasappels in je buik gaan verzamelen. Dat is niet de bedoeling en je laat je vrouwtje op die manier ook schrikken!
    Maar wat heerlijk bericht dat de operatie goed gegaan is. Wat een sterke hond ben jij, stoere vent! Nu nog even van die wond af blijven, want dan heelt hij beter. Neem dat advies maar ter harte…
    Dan nog een kleine tip: Je pak kan je beter droog houden. Natte pakken zijn voorbehouden aan tantes die – als ze Sarah gezien hebben – op de waterski mogen. Jij kunt beter lekker droog blijven en mocht je toch anders besluiten: Natte pakken aan de waslijn en zelf lekker opwarmen tegen Chico aan!
    Veel liefs!

  2. Gossie, die Jappie toch ! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen dank zij die alerte en snel handelende dierenarts. Daar kunnen veel "mensen"dokters nog een voorbeeld aan nemen ,en dan bedoel ik jou niet hoor Ien ! Jij zult wel een kleine hartverzakking hebben gehad. En lief van Chico dat hij zo dicht bij de zieke kruipt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>