11 reacties op “Dat is niets voor mij

 1. Ha die Jasper.Hier willen ze ook niet rennen hoor.Behalve Saartje als ons baasje met iets lekkers aan het eind staat.

 2. Hier vond Sam het heel leuk, maar toen hij nog een rondtje mog had hij er geen zin meer in .En speelde met de andere teckel in de ring.

 3. Die van mij vinden het volgens mij wel leuk, althans aan het geblaf van Rosa te horen. Alleen ik vind het na vandaag, bij het NK teckelrennen in Bennekom, een stuk minder geworden. Ik weet ook niet of ik ooit nog eens meedoe.
  Er waren vandaag diverse vechtpartijen doordat er 1 teckel bij was die toch behoorlijk agressief was naar andere teckels. Er is 1 teckel die zelfs bloedend er vanaf kwam en ik heb zelf Luca ook terug moeten trekken nadat hij haar ook te grazen had genomen tijdens het rennen. Ze liep niet helemaal zuiver met haar achterpoot.
  Erg jammer, want op zich vind ik het erg leuk, maar mijn honden zijn me te lief om dit soort risico's te lopen. Ik was erg geschrokken door de heftigheid. 

 4. He, wat jammer: in Zelhem deden zowel Roos als Luca het erg leuk!

  Neen, als er agressie bij komt, hoeft het voor mij ook niet!

  Hoop dat Luca niet echt beschadigd is!!!!!!

  Geef haar maar een DIKKE knuffel ( en Roos natuurlijk ook )

 5. wat erg werd dat hondje dan niet geschorst die beet dit is toch niet de bedoeling geef ze nog maar een extra knuf gr annemieke

 6. Nee dat hondje werd idd niet geschorst tot ieders verbazing. Maar de gemoederen liepen bij een heleboel mensen hoog op. Begrijpelijk, maar ik vond het wel weer erg sneu voor de mensen die er toch een hoop tijd en moeite in hebben gestoken om het voor elkaar te krijgen.

 7. er stond in de dashond van deze maand een artikel over het N.K. teckelrennen, t.w. Kaatje Kampioentje, Kaatje Fanaatje. Heb als reaktie op dit artikel zojuist een stuk naar de dashond gestuurd voor in het septembernummer. Ben benieuwd of ze het plaatsen.

 8. Wat leuk dat je reageerde!
  Las je ook in het eerste stuk van Wendela dat keurmeesters veel meer op het gedrag moeten letten: agressief en angstig.
  Dat is dus een duidelijk antwoord op de vraag die je mij onlangs stelde!

 9. Ja, ik had het gelezen. Ik vond het ook zo vreemd tijdens dat NK. Nu moest ik gewoon een stukje schrijven. Ik vind dat agressie altijd bestraft moet worden. Maar dat is mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>