Een ruwhaar vriendin

 

Dit is Benthe van Annette, net getrimd door Annemieke op 5 januari jl.

 

 

Op speciaal verzoek van Claudje!!!!!!

 

Maar er komen vast meer foto's van Benthe met Annette haar nieuwe fototoestel……

 

Liefs, Ien

5 reacties op “Een ruwhaar vriendin

  1. Nou ja wat een verrassing….ik bezoek deze site op zoek naar de wederwaardigheden rondom les 5 en daar staat Benthe !!! Inderdaad net getrimd en voor het eerst “in stand” gebracht door Annemieke. Het is de bedoeling dat Benthe op 30 januari a.s. naar de Puppy en Jonge Honden Dag in Veenendaal gaat,dus ze werd voor de eerste keer getrimd.Benthe is nu 10 maanden.Ik ben heel benieuwd hoe dat straks bij de (aspirant-)keurmeester gaat.Ze is nl. heel enthousiast en gek op mensen.Ik heb dan ook het vermoeden dat ze de keurmeester heel enthousiast gaat kussen !! Nou ja als het een aspirantkeurmeester is dan krijgt deze moed in “gelebberd” door deze teckel met haar gouden karakter !Ik zal me inhouden,want ik kan nu al een boek schrijven over belevenissen met en door deze hond.Dank je wel Ineke voor het plaatsen van deze voor mij dierbare foto…en dat na toch wel een vermoeiende dag voor jou ! Claudje dit is ze dus…..en nog wel met haar idool !!

  2. Zó wat snel, mooie meid die Benthe, maar dat kan ook niet anders met zulke ouders. 😉
    Bedankt Ien!

  3. Succes Annette en Benthe op 30 januari, laat haar maar lekker lebberen hoor, vinden die aspirant keurmeesters reuze! :-) Schrijf je hier dan wel een verslag van de dag?

  4. Dank je wel Claudje !! Dat verslag komt er zeker…..ik ben heel benieuwd naar deze dag.Momenteel bestudeer ik het boek Hondenshow’s geschreven door Judith Lissenberg !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>