Erg gespannen

Ik ben erg gespannen voor de echo van morgen van Lodewijck.

We moeten om 10.30 uur in Doorwerth zijn.

Het is een goed 1/2 uur rijden, dus we gaan 9.30 uur weg.

Gelukkig gaat Letty mee om op Jasper te passen.

Ik schrijf morgenmiddag wat er uit de echo is gekomen.

4 reacties op “Erg gespannen

 1. Heel veel sterkte morgen! Het is toch wat met die teckels, je maakt je er zorgen over alsof het kinderen zijn (bij mij voelen ze althans wel een beetje als mijn kindjes).
  Rosa is de afgelopen weken ook al 3x bij de dierenarts geweest,  ze lag er gewoon lavenloos bij. Ze at niet meer, dronk niet meer, soms diarree en had duidelijk pijn aan haar buik. Haar darmen gingen ook enorm tekeer. Na een antibiotica kuur, pijnstillers en tabletten om de darmen tot rust te laten komen, ging het nog steeds niet beter. Afgelopen vrijdag heeft ze een ontstekingsremmer gehad en zit ze op speciaal hypo-allergeen voer. Kijken of dat helpt, maar tot nu toe ben ik erg positief, ik heb mn oude Rosa weer terug! Ik dacht altijd dat je een voedselallergie altijd terug zag in de huid en/of de vacht, maar dat hoeft blijkbaar niet. Herkent iemand dit, of denkt iemand toch aan iets anders?

 2. Ien, hou je taai hoor, komt vást goed!!
   
  En jeetje Lydia. Ik weet dat voedselallergie bij honden heel wat te weeg kan brengen, vaak jeuk/huidproblemen, maar zéker ook andere klachten zoals darmen/maag. Maar of het een voedsel allergie is…. Ik weet niet wat jou teckels krijgen, brokken? En altijd dezelfde?
  Kan het ook niet een dikke darm ontsteking zijn geweest, of een hormoon kwestie? Ik neem aan dat haar bloed is onderzocht, waren de waarden daarvan goed? (wát een vragen krijg je he….) Heeft ze ook over gegeven?
  Beterschap voor Roosje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>