3 reacties op “Lekker slapen

 1. Heej Lode, Jason hier… jij mag al uit de bench, ik nog láng niet.
  Vandaag bij dierendokter Hans geweest, ik vind het een aardige kerel maar hij moet van m'n lijf blijven… Enfin, ik werd weer alle kanten opgedraaid en bevoelt. Gelukkig bleef die pijnlijke naald achter wegen. Nu hoorde ik hem tegen mijn vrouw zeggen dat ze over 14 dagen alleen hoeft te bellen. Dus voorlopit zie ik die man niet terug… héérlijk.
  Ik kan al weer een béétje m'n poot oplichten. Alleen vergeet ik telkens welke kant beter werkt. En dan val ik nog wel eens om. Lopen, is alleen nog huppelen, of zoals de d.a. zegt: mascheren als een Russische soldaat… duuuuh… Wél werd me op het hart gedrukt niet te springen, en nog veel rust te nemen… dat springen vind ik wel érg jammer, want begon het nét weer een beetje aan te voelen, maar goed, we doen ons best. Ik wil zo graag rennen. Maar het mag helemaal nog niet. Gelukkig houden de anderen zich ook koest, want én roedelleiden én rust gaat eigenlijk niet samen.. We zullen maar luisteren.
  Fijn dat jij weer bent opgeknapt Lodewijck,
  lebbers, van je broer Jason.

 2. He Jason, wat een narigheid toch: die rug van jou en ik met mijn nek. Gelukkig mag ik weer rennen, maar springen mag nooit meer. Dat vind ik wel heel jammer. Ons broertje Kwispel heeft ook al pijn in zijn nek: die mag ook niets! Maar Jason, je moet nog even volhouden!!!! Rennen gaat straks echt wel weer. Kijk uit dat je met plassen je goede poot optilt! Doe je de anderen de groeten van mij? En ook van onze broer Jasper. Dikke lebber van je broer Lodewijck

 3. Dat is heel knap Lodewijck .We zijn ook blij dat het heel goet met je gaat.  Blijf je rust houden jongen  Dikken knuffels van ons. Je zoons Sam en Joepie. En de baasjes Henk en Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>