Lodewijck schrijft over zijn zoon Leroy

Zaterdag 6 februari is mijn zoon Lord Leroy naar de show in Eindhoven geweest.

Zijn vrouwtje Claudia heeft foto's gestuurd en zijn rapport.

Hier komen ze:

Is jouw vrouwtje zo klein of die keurmeester zo groot??????

 

 

 

 

Dit is zijn rapport:

 

 

 

 

 

 

Commentaar van mijn vrouwtje:

Met Leroy zijn temperament is niets mis.
Ik heb de filmpjes bekeken, maar die zijn te donker om zijn gangwerk te kunnen beoordelen.
Ik vind echter een uitspraak: "movement is not correct" nergens op slaan; wat mankeert er dan aan zou ik willen weten; grijpt Leroy onvoldoende uit, stuwt hij te weinig, loopt hij nauw etc.
Aan jouw handling mankeert-zo te zien- niets, alleen 1 advies: Lichte broek aan als je een donkere hond showt.

 

Daar ben ik, Lodewijck, weer.
Ik vind Leroy dat je het mooi hebt gedaan.
Wat een circus: staan op tafel, rondjes, driehoeken lopen: niets voor mij!!!!!!
Ik weet niet meer hoe vaak ik dat heb moeten doen…….Ik vond er niets aan.

 

Lekker bij je baas Peter zitten is beter:

 

 

Ik ga eten, samen met mijn broer,

 

Lodewijck

11 reacties op “Lodewijck schrijft over zijn zoon Leroy

 1. Poeh…Leroy,wat een reus ,met een onuitsprekelijke naam,uit Monte Negro zat daar opeens aan je ! Maar goed dat “de vrouw” als een rots in de branding (op foto 1) en (op foto 2) met een hele liefdevolle blik, pal achter je stond, anders was je bijna in het niets verzonken.Die veilige armen van baas Peter doen zo’n reus ook weer snel vergeten.Veel succes de volgende keer,want weet je wat ik zag toen Het Keurrapport nog wel veel groter op deze site stond ?? Er staat duidelijk een U door de Z van Zeer Goed…..
  echt waar !Laat jouw vrouw nog maar eens goed kijken,er staat een U door die Z ! Misschien wist die mijnheer ook niet wat temperament betekent in het Nederlands ! Heel veel succes de volgende keer (de vrouw in de lichte broek en jij in je eigen black and tan pak ). Bedankt dat we de foto’s en het Keurrapport mochten zien.

 2. Om op je eerste vraag antwoord te geven: ik ben 1.61 hoog, en die man was zΓ©ker 1.95 als het niet langer was. Zijn zwarte blik, in combinatie met zijn zwarte pak, norse uitdrukking deed ons op de benen trillen…Maar dat overkomt me niet meer, geleerd van lieve Miek πŸ˜‰
  Met Temprement bedoeld hij het gedrag van de hond in de ring en op tafel. Dat was dus ook niet correct, op tafel bleef Leroy-boy niet goed staan, ging een paar keer zitten… en bij het lopen heeft hij een paar keer, de spanning van zijn lijf geschud. Ik had dus de tijd moeten nemen om hem dat bij het neerzetten op de grond te laten doen, of volgende keer zorgen dat ik weer zo relaxed ben als elders.
  Wat de broek kleur betreft, ik weet het… maar ik heb geen winter-broek die licht is van kleur, dus gekozen voor bruine laarzen met een spijkerbroek op 3/4 hoogte.

  enneh, baasje Peter vindt de show’s inmiddels zo leuk dat hij bereid is om samen met mij op ringtraining te gaan, hier bij ons in de buurt, super toch πŸ˜‰ Dus ga me dadelijk meteen opgeven, kunnen we in maart starten!!

 3. Jullie zijn een PRACHTIG span en die U komt er: ik weet het zeker!!!!!!!! Sterker nog: je heb hem al gehaald!!!! Lode zijn zoon komt verder dan hij…….Maar…..beiden zijn SUPER lief
  Dank voor je foto’s en dat ik Leroy zijn rapport op de weblog mocht zetten.

 4. Als je de anderen wilt van Goes en R’dam hoor ik ‘t wel πŸ˜‰ (afgelopen jaar) de aankomende show’s spreekt voor zich

 5. Kijk van die rapporten snap ik niet veel.Maar ik zie een prachtige hond met een schitterende look.En een heel fijn karakter net als zijn vader.En fijn dat je er plezier mee hebt en Peter het ook leuk gaat vinden.Die lichte broek dat is zo .In Goes had je wel een lichte broek aan.Dan zie je de hond veel beter.Wij hier in Zeeland zijn gewoon heel erg trots op jullie.

 6. Het staat in de agenda! Ik kom jullie aanmoedigen en weet zeker dat je met een U naar huis gaat.
  Enig om Lord weer te zien!!!!!! ( Peet en jou ook hoor )

 7. Peter gaat niet mee, Ineke, mijn moeder rijdt πŸ˜‰ dus dan heb ik oppas aan huis nodig, en m’n ma ook :-)

  Gezellig Miek, volgens mij moet ik gewoon een weekje bij jou in de kost… hahahahaa

 8. Heerlijk he bij ze baas lekker uit rusten. Nou Leroy want ons betreft ben je geslaagt.

  Dikken knuffels van je broertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>