Nieuw binnenkussen

Van de foto's kennen jullie allemaal het grote zwarte kussen.

Ooit kocht ik dit kussen voor achterin de auto, maar het is veel te groot.

Lode ligt er buiten zo graag op, dus afgelopen week bestelde ik een ribcord hoes en mocht het kussen naar binnen.

Daar ligt het nu en de heren hebben er veel plezier aan.

Het is een kussen van Dog's Companion; je kunt ze in 4 maten bestellen met losse en extra hoezen; voor ieder wat wils……. Zeker een aanrader.

 

 

Het bed is goed vervormbaar en daar maakt mn Lode graag gebruik van:

 

 

Zelfs dit toch zware bed weet mijn Lode te verplaatsen, want soms vind ik het elders als ik terugkom van boodschappen of het werk.

 

Dog's Companion hondenbedden Het beste voor uw hond

6 reacties op “Nieuw binnenkussen

 1. Een mooie zitzak voor de mannen.Sleept hij hem ook mee de bank op???Sorry kan niet meer natuurlijk.Daar staan tralies voor.Kun je daar niet een foto van maken Ien hoe Paul dat heeft gemaakt???

 2. Zo dat is een super lekkere kussen om in te leggen  jongens . Heel veel slaap plezier er mee  jongens

 3. Heej Ien,
  Je hebt vorige keer met me gesproken over tandverzorging bij de hond (zou leuk item zijn trouwens…) En je vertelde dat je een 'krabbertje' had voor het onderhoudt van de tanden van Lode en Jappe. Inmiddels heb ik dat ding ook binnen en raad eens? 3 blinkende rijen tanden zijn we nu verder. Het is éven weten hoe je het moet gebruiken (zit helaas geen gebruiksaanwijzing bij) Maar, éindelijk, ein-de-lijk heb ik William's tanden (en helft van zijn kiezen) schoon. Nu goed bijhouden met de tand-gaasjes en huppekeej 😉 Nu de tanden van Jason nog….
   
  (sorry dat ik het hier zet, maar je hebt hierover nog geen item, wellicht kun je dit bericht verplaatsen?)

 4. Hoi Lenie, neen op de bank mogen ze alleen 's avonds, maar ik denk dat zelfs voor Lode dit kussen te zwaar is om op de bank te torsen, maar je weet het maar nooit…….
  Ik zal een foto maken van het hekje!

  Hoi Claud, goed idee, ik zal een item maken over gebitsverzorging! Ja, dat "krabbertje" is geweldig: Jap heeft inmiddels een gebit zo schoon als een pup, maar ook Lode zijn tanden zien er zeer redelijk uit.
  Binnenkort schrijf ik over gebitsverzorging: dank voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>