Nog meer zonen van Lodewijck

 

Bijdrage van Claudje:

 

 

Claudje:

Leroy show’t zijn regenjasje. Deze heeft hij gekregen om te voorkomen dat zijn vacht met regen/sneeuw in de krul schiet…

Kijk ‘m staan, hahahaa
 
 
NB: Leroy is een zoon van Lode
 
 
 
 
Claudje:
 
We hebben een nieuwe mand gekregen: Hij is voor 2 teckies maar we passen er bést met 3-en in, Bickel, Leroy en William, wát een dozen he!!
 
NB: Ook Bickel is een zoon van Lode
 
 
Claudje bedankt!!!!!!! Schrijf in "reageer" je eigen verhaal,
 
Liefs, Ien
 

14 reacties op “Nog meer zonen van Lodewijck

 1. Ga ik zeker doen, leuk dat we weer wat over onze mannen/vrouwen kunnen vertellen 😉 Als jij dan de plaatjes verzorgt, geinig!

  Ja, voor Leroy een jasje, was er eerst fel op tegen, maar voor de show is het wél zo handig dat hij pap’s krullen niet krijgt. Want door de regen gaat hij wel érg op zijn vader lijken. Had eerst een andere jas, minder opvallen, maar die is toch te klein, dán maar een goede en hij mag gezien worden. 😉

  De jongens hebben in de kerst van ons een extra mand gekregen, ze hebben al een canapée… daar ligt dan 3 man in, en eentje wordt vaak verbannen naar een gewoon kussen, niks mis mee, maar ook hij verdient “liggen op stand”. Wij op zoek, en uiteindelijk ook gevonden. Er ligt een “konijnen’velletje ” in (neppert hoor) En William is helemaal in zijn sas. De oude snoepert ligt er heel vaak in, en Bickel (zelf net een konijntje) kruipt er dan gezellig bij.

  Spoedig volgt er meer!

 2. Mooie jas hoor Leroy het staat je heel goet. En een heerlijke mooie mand hebben jullie gekregen van de baasjes.

 3. Zo te zien,ziet Leroy het nut van z’n jas helemaal in.Je gaat toch niet voor niets naar show’s !! En als er geen show is lig je gewoon heerlijk in zo’n mooie mand.Zijn Leroy en Bickel uit hetzelfde nest ?

 4. Ja hoor Annette, dat zijn broer’s van elkaar. Dat zijn ze ook door dik en dun, waar de een is, is de ander. Zoals ze vroeger in het nest stoeiden met elkaar… doen ze nu nog. 😉 Het is een apart stel, Leroy heel groot, en Bickel heel klein :-)

 5. Wat leuk,dus het is net zo’n verknocht duo als Jasper en Lodewijck ! Bickel gaat niet naar show’s ? Dus hij heeft niet zo’n jas als zijn broer ? Vanavond ontmoetten we de zus van Benthe op de cursus,die we volgen.Ook Benthe’s zus is toch een stuk forser.Tijdens het vrije spel,zie je toch dat het “familie” is.Ze zijn toch meer 1 met elkaar dan met de andere honden (tenminste als Benthe Annemieke niet ziet…..want dat is haar ALLES !).

 6. Typisch he, dat familie-honden elkaar op blijven zoeken, ze herkennen toch wel iets in elkaar hoor, zo bijzonder!
  Bickel kan Leroy’s “oude” jas aan, bij hem past hij beter 😉 Maar hij loopt inderdaad geen show’s. Al zou hij het volgens mij goed kunnen, zet Bickel in showstand op de strijkplank en hij blijft keurig staan.
  Is Benthe een zusje van een van annemieke’s honden, Annette? (sprak zij nu wel érg nieuwsgierig…;-) )

 7. Leroy vandaag ingeschreven voor de Dogshow in Goes, 17 april a.s.(op zaterdag) Keurmeester mevr. Kolk-van Beek.

 8. Benthe is een dochter van Jinthe en Roberto (beiden van Annemieke)en op de cursus is ook haar zus Diede.Zij zijn nu 10 maanden.Ook zijn daar de pup’s Milou en Brammert,zoon en dochter van Akke en Stony.(als ik de vader niet goed heb ,wordt dat hiet wel verbeterd ).Het is dus iedere donderdagavond “teckelpret” tijdens het vrije spel !! Geweldig ! Maar….Benthe gaat als eerste als een pijl uit de boog Annemieke en zeker ook Paul begroeten,dwars door twee groepen heen daar gaat ze…en dan zoekt ze haar hondenfamilie op !Claudje wat honden betreft kun je voor mij niet nieuwsgierig genoeg zijn !! Succes in Goes !!

 9. Och ja, die stem herkend ze de rest van haar leven!! Dat wordt in de puppie-fase ingeprent. Mijn doggies kennen de stem van Ien uit duizenden, en van de fokker ook. Mooi is dat he.
  En wat leuk heel de familie bij elkaar, zou bij mij weinig van ringtraining terecht komen…hahaha 😉

 10. Dank je voor het begrip…….Annemieke staat daar les te geven en ik sta twee groepen verderop bij onze instructeur !!! Tijdens de eerste les stond ik met een teckel onderste boven,achterstevoren.ogen en oren gericht op…Nou, wees dan maar eens interessant voor je hond om aandacht te krijgen !!Maar….bij de tweede les slopen we naar binnen,Paul moest overwerken,dus die “handicap” van zijn aanwezigheid had ik niet,Annemieke groette ik alleen met een knikje, ik had onweerstaanbare beloningen in m’n zak !!! Ja toen ging het beter….Genieten toch met die honden !! Ik ben benieuwd hoe Ineke het vandaag gehad heeft.Er heeft in ieder geval geen “wisseltruc” plaats gevonden.Er is wel een broodje kroket genuttigd lijkt me zo…..we wachten rustig af….

 11. Oooeeeiii, ze maken het jullie wel érg moeilijk dan, maar goed dat je zo’n overheerlijke versnapering had … voor zolang het duurt vindt ze dat reuze interresant,;-)
  Hoe oud is Benthe nu? Enneh… kan Ineke een foto van jouw schattebout plaatsen, ik bránd werkelijk van nieuwsgierigheid!

 12. Ben een bevalling van een teckel aan het volgen, via de webcam, van E.dK een tijgerteefje, moooooiiiiiiii

 13. De zonen hebben gisteren uitbundig hun 4e verjaardag gevierd, de pensstaven werden met smaak opgegeten.
  En Leroy mocht, (helaas nodig) voor het eerst met zijn jas naar buiten. Hij loeide alles bij elkaar zo blij was ie. En tijdens de wandeling liep ie fier op kop, wát een kerel :-) 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>