4 reacties op “Twaalfde dag Moderin

 1. Zo dat is een hele ingreep.
  Is dit een puppiebench?
  Wij dachten aan een gezellig onderkomen voor jonge honden en niet aan een hek.
  Jasper en Lodewijck sterkte met deze situatie.

 2. Zo`n rek is ideaal. we hebben dat ook en al vaak voor vele doeleinden gebruikt.
  De keren dat we naar teckelrennen zijn geweest; op de camping;met de verbouwing; als tuinafzetting,toen de buren aan het verbouwen waren, en de schutting gedeeltelijk weg was,het komt bij ons althans,regelmatig van pas.
  Ien,het komt allemaal op zijn pootjes terecht; het vergt wat tijd, maar goed komen met Lode zal het zeker!!!
  Succes, en dikke knuffels voor Lode en niet te vergeten Jap;want hij heeft het natuurlijk ook niet gemakkelijk, hij kan niet met z`n broer spelen en lekker samen op de bank liggen bij het vrouwtje.
  Groetjes, Jacqueline

 3. Dit is inderdaad “het ei van Columbus” !Meer “de poten op de grond” en toch bewegingsvrijheid.Na de benchperiode (wat Lodewijck fantastisch doet…..)is dit een hele ruimte en “opbouwend” voor nog meer herstel,want herstellen doet Lodewijck dat is al bewezen !

 4. Heel handig hoor, deze oplossing, en je kunt hem zetten waar je wilt. Nu moet Jappe natuurlijk wel solidair blijven met Lode, niet aan de kant van de bank voor het hek,maar ook aan de JUISTE kant 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>