7 reacties op “Wintertijd

 1. Nou zeg zo laat en dan nog geen wandelingetje?????Wij hebben geluk hele dag in de tuin en lekker in het bos losgelopen.Kregen jullie inmiddels eten???Anders komen jullie maar logeren bij ons hoor!!!!plaats genoeg.

 2. Het is voor ons ook een beetje wennen die wintertime!! Dus natuuuurlijk voor de hondjes nog meer, want hoe moeten zij nu weten dat mensen dit bedacht hebben. Heerlijk, zij hebben geen last van energie-nota`s en hoeven zich geen zorgen te maken over de opwarming van de aarde enz. Soms zou ik willen dat ik ook een teckel was…..en mijn enige zorg mijn broer was die een enge droom had. Het eten komt er toch wel, zij hebben een moedertje die hen echt niet vergeet :))))

 3. Kom op jongens!
  Geen Probleem over een half jaar is het weer zomertijd.
  Maak wat van die donkere dagen.
  En ga vroeg slapen.

 4. Ja, dat vinden wij ook. Wij dachten ook al dat er iets niet klopte…. Mensen blijven rare wezens.
  Wel hebben we weer een mega grote wandeling in het bos gehad en dat was wel heel erg gaaf. Vooral toen we een stel reeën tegen kwamen die gewoon voor ons langs liepen! Toen was vooral ik, Rosa, niet meer te houden. Hoe ze er bij komen dat langharen niet zulke goeie jagers zijn weet ik niet, maar ik ben de meest fanatieke jager van alledrie.

 5. Gelukkig voert onze vrouw ons niet op uur en tijd, dus wij als kerels zijn gewend te moeten wachten tot het haar 'belieft' ons te laten smullen… (ook niks hoor…tsss)
  Poot, William

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>