Concert voor honden

In Sydney is een muziekstuk voor honden opgevoerd op de trappen van het Opera House. Honderden viervoeters luisterden er naar walvisgeluiden, synthesizerklanken en hoge frequenties.


 
"Het hoogtepunt van mijn leven", zegt componiste Laurie Anderson, die er haar 63ste verjaardag vierde. Anderson is met haar man, de Amerikaanse rocklegende Lou Reed, curator van het kunstenfestival Vivid Live dat plaatsvindt rond het operagebouw.
 
De honden reageerden verschillend: sommige kwispelden met hun staart, andere blaften, nog andere leken niet geïnteresseerd. De muze voor het muziekspektakel was Andersons rat terriër Lollabelle. De hond heeft volgens Anderson beslist een voorliefde voor welbepaalde tonen.

Wij vragen ons af waarom dit concert niet in Apeldoorn is.

We zouden er zeker naar toe gaan!!!!

Jasper & Lodewijck

Één reactie op “Concert voor honden

  1. Wat ze wel niet verzinnen tegenwoordig! Nou, hier houden we het wel bij de voetbaltoeter die je nu overal ziet, Rosa zingt er lustig bij mee! (Kan natuurlijk ook dat ze het gewoon vreselijk vind, daar ben ik nog niet helemaal over uit)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>