Teckelwandeling op 19 september

Regio Gelderland van de NTC organiseert op 19 september weer een wandeling.

We hopen op een goede opkomst zo na de zomerstop.

Tijd, plaats en routebeschrijving:

Zondag 19 september maken wij een wandeling over de stuwwallen en langs de uiterwaarden in de omgeving van Kasteel Doorwerth. De aanvang van de wandeling is 11 uur. We starten vanaf het kasteelcafe "De Zalmen".

Daar kunt U tevoren, voor eigen rekening, een kop koffie of thee gebruiken, evenals na afloop van de wandeling.

Routebeschrijving naar het kasteel:

Vanaf de A50 afslag 19 – Renkum. Daarna de N225 volgen richting Oosterbeek tot de eerste stoplichten. Hier rechtsaf slaan en direkt weer rechtsaf slaan = de Schaapsdrift. Deze volgen; gaat over in Boersberg en Fonteinallee. Het adres van het Kasteelcafe de Zalmen is: Fonteinallee 2a Doorwerth

 

Tot 19 september

 

Regio-commissie Gelderland: Annemieke en Ineke

4 reacties op “Teckelwandeling op 19 september

  1. Leuk! We schrijven het weer op de kalender. En nu maar hopen dat ik niet weer een lekke band heb, hahaha (lijkt me sterk).

  2. Ik zweer het, die teckelwandelingen zijn me niet gegund, nu is Rosa afgelopen zaterdag loops geworden. Die tuttebel. Misschien dat ik alleen met Luca kom, maar dat vind ik dan weer zo zielig voor Rosa, dus daar ben ik nog niet helemaal over uit.

  3. Nou, je hebt inderdaad pech!

    Neen, ik zou ook niet met 1 hond komen: alle begrip.

    Ja joh, soms gooien ze roet in het eten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>