Wandeling NTC regio Gelderland op 7 februari

In de Dashond hebben jullie kunnen lezen dat onze eerste activiteit voor de regio Gelderland een wandeling is op zondag 7 februari.

Nog even de gegevens:

Wandeling,, Taverne Wildenborcherhof" aan de Wildenborchseweg 19, 7251 KB te Vorden. Wij verzamelen ons bij de ‘Wildenborcherhof’om 14.00 uur en vertrekken voor de wandeling om 14.30 uur. De wandeling door het prachtige natuurgebied ,,Het grote veld" zal naar schatting ruim anderhalf uur in beslag nemen.

Wij hopen heel veel oude bekenden en natuurlijk ook veel nieuwe gezichten met hun viervoeters te mogen begroeten.

 

Laten we hopen dat het weer meezit!

 

Voor de boerenkoolmaaltijd na de wandeling kan je je niet meer aanmelden, maar voor de wandeling geldt: WELKOM

 

Wij hebben veel aanmeldingen, dus het wordt een happening.

 

NB: Heb je naast een teckel ook nog een andere hond dan is deze ook welkom!

 

Regio Gelderland NTC,

 

Annemieke en Ineke

2 reacties op “Wandeling NTC regio Gelderland op 7 februari

  1. Een goed vooruitzicht Ineke….hopenlijk,hopenlijk kunnen we dit keer onbelemmerd door gladde wegen komen en gaan.Vast wel,er is nu meer dan genoeg afgelast omdat…..Vorig jaar (..en toen was er echt een ijskoude wind!! In het bos is er dan echter voldoende beschutting)liep ik met de “geleende” Britt.Benthe verkeerde toen nog in het foetale stadium en nu loopt ze al weer dapper mee.We hebben al heel wat trainingswandelingen achter de rug,dus we kunnen deze wandeling aan.Leuk al die teckels en alle teckelmensen !Ik verheug me…..

  2. Hallo Ineke en Annemieke, ik wens jullie heel veel succes met het eerste evenement wat jullie samen organiseren. De opkomst is geweldig, dáár zal het niet aan liggen, hier brand een kaarsje… voor droog weer!!
    Heel veel plezier iedereen die meewandeld, ik ga er van uit dat hier een uitgebreid verslag, mét foto’s volgt 😉
    Helaas is het zo ver weg… anders had ik er dolgraag bij geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>