Ben je ook zo benieuwd wat jouw huisdier uitspookt wanneer je niet thuis bent of als ze buiten rond hangen? Vanaf nu kom je daar zonder moeite achter met behulp van de Pet’s Eye View Camera. Deze camera bevestig je aan de halsband van je huisdier en hij maakt automatisch om de minuut, om de vijf minuten of om de 15 minuten een foto. Zodra je de foto’s terug kijkt zie je waar je huisdier heen gaat als die het dagelijkse rondje om maakt of die uitspookt wanneer jij nietsvermoedend op je werk zit. Poept je kat echt in de tuin van de buren of zit je hond inderdaad continu voor de deur te blaffen als je weg bent? Dat doet die normaal nooit! Kom nu achter de waarheid en zorg dat je huisdier een Pet’s Eye View Camera draagt!

 

 

   
 

De Pet’s Eye View Camera is gemaakt van water resistent plastic. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw huisdier zijn pink er niet voor omdraait om een rondje in de regen te maken of door een plas te rennen. Een duik in een meer of in de sloot zal de camera helaas niet overleven. Komt je huisdier dus regelmatig verdacht doorweekt thuis, dan zal de Pet’s Eye View Camera geen succes zijn. Je kunt zelf instellen of de camera om de minuut, om de vijf minuten of om het kwartier een foto maakt. Het interne geheugen slaat ongeveer 40 foto’s op. Houdt er rekening mee dat de camera na 40 minuten vol is wanneer je de instelling kiest om na elke minuut een foto te maken. De foto’s worden gemaakt in een resolutie van 640 x 480. De camera werkt op een ingebouwde Lithium-ion 100 mAh batterij. Deze batterij kan opgeladen worden via de bijge-

leverde USB kabel. Het opladen neemt één tot twee uurtjes in beslag. Via dezelfde USB kabel zet je de gemaakte foto’s op de computer. De camera past bijna op elke halsband, deze halsband is niet inclusief. Let er wel op de halsband minimaal 9,5 mm breed is. Gebruik geen halsband van ketting of een oprollende halsband, dit kan verstikkingsgevaar opleveren. Glad nylon of glad leer voor de halsband werkt het best. Zowel op een PC als op een MAC zijn de foto’s in een handomdraai terug te zien.

 

Vanaf nu is je nieuwsgierigheid naar de bezigheden van je huisdier verleden tijd. Ook beschuldigingen van buren neem je moeiteloos weg. Met deze foto’s bewijs je dat jouw huisdier het niet geweest is. Waar wacht je nog op? Weet voortaan precies waar je huisdier uithangt en wat hij of zij doet, zorg dat je de Pet’s Eye View Camera in huis hebt en gebruik hem wanneer je maar wilt!

 


Kenmerken:

·         Maakt automatisch foto’s

·         Stel in om de minuut, 5 minuten of 15 minuten

·         Materiaal: ABS water resistent plastic

·         Intern geheugen voor ongeveer 40 foto’s

·         Resolutie foto’s: 640 x 480

·         Ingebouwde Lithium-ion batterij

·         Batterij laden via USB kabel (meegeleverd)

·         Oplaadtijd: 1 tot 2 uur

·         Past op bijna elke halsband: minimaal 9,5 mm breed

·         Gebruik keen ketting halsband of oprollende halsband

 

 

John bedankt voor het sturen van dit artikel!

 

Share This