Van de NTC kreeg ik deze uitnodiging:

De meesten van u hebben reeds een aankondiging per mail ontvangen over de vrijwilligersdag van de Nederlandse Teckelclub om al zijn vrijwilligers nog eens extra te bedanken voor hun inzet. De dag vindt dit jaar plaats op 3 oktober 2010 en is gratis, afgezien van de reis- en parkeerkosten, die voor uw eigen rekening zijn. Wij realiseren ons dat 3 oktober op zeer korte termijn is en excuseren ons voor de late berichtgeving. Wij hopen dat u deze dag, samen met uw eventuele partner, aanwezig kunt zijn.

 

De vrijwilligersdag wordt dit jaar gehouden in Burgers Zoo in Arnhem ( http://www.burgerszoo.eu ) Boudewijn Steenbreker is lid van de teckelclub en werkzaam bij Burgers Zoo. Hij heeft toestemming gekregen om een speciale rondleiding te geven, waarbij we op plaatsen komen in de dierentuin, waar normaal geen bezoekers mogen komen.

 

De dag start om 13.00 uur bij dierentuin Burgers Zoo, waar u verwelkomd wordt in het Bushrestaurant met koffie en gebak. Het Bushrestaurant bevind zich in de Bush, ongeveer 5 minuten lopen vanaf de kassa (volg bordjes Bush). Daarna volgt de hierboven genoemde speciale rondleiding met aansluitend om 18.00 uur een heerlijk diner. Om ongeveer 20.30 uur eindigt deze, hopelijk zeer gezellige, dag.

 

Ik heb mij opgegeven voor de middag.
Het diner klinkt erg aantrekkelijk, maar ik vind dat te lang worden voor de honden.
Eind september en de maand oktober is er ieder weekend wat!
Maar ik verheug me op deze middag en hoop veel foto's te kunnen maken.

Share This